Băneasa Shopping City

Poziționate strategic, în nordul Capitalei, Băneasa Shopping City & Galeria Feeria sunt parte integrantă a platformei comerciale Băneasa, care oferă un acces facil prin intermediul celui mai circulat drum național din țară, DN1, și apropierea de Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Baneasa-Shopping-CityFie că ești în căutarea unui cadou, ai o întâlnire de afaceri, îți dorești să faci o sesiune de shopping personală sau vrei doar să petreci timp liber de calitate, în centrul comercial Băneasa Shopping City le găsești pe toate.
Băneasa Shopping City & Galeria Feeria oferă clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface și cele mai exigente dorințe în materie de shopping, cu nume sonore precum Armani Jeans, Agent Provocateur, Anastasia Beverly Hills, BCBGMAXAZRIA, Brooks Brothers, Caran d’Ache, Douglas, Freywille, Geox, H&M, Humanic, Karen Millen, Liu Jo, Luisa Spagnoli, M.A.C., Michael Kors, Montblanc, Pandora, Peek & Cloppenburg, Sephora, Timberland, Tommy Hilfiger, Weekend Max Mara sau Zara, alături de creații autentic românești care pot fi găsite în Irina Schroter, Musette sau Victoria 46.

Doar aici găsești brandurile care pot satisface și cele mai exigente dorințe.

Experiența Băneasa Shopping City este completată de consilierii personali de shopping, care te pot ghida să identifici rapid ce ți se potrivește din ultimele tendințe. O programare cu aceștia îți poți face la www.baneasashoppingcity.ro/stilisti. Alte facilități utile în cadrul unei vizite sunt serviciile gratuite de garderobă securizată, parcare sau serviciul de taxi.

Băneasa Shopping City este un trend setter în domeniu.

Având în vedere poziționarea strategică, Băneasa Shopping City a devenit și un punct ideal de întâlnire, fie că vorbim despre o întâlnire de business sau una dedicată prietenilor, zona de restaurante și cafenele fiind una foarte diversă. Poți savura un veritabil steak în Argentin, poți gusta din bucătăria asiatică în Sushi Ko, poți savura și preparate libaneze la Sheherezade sau poți avea un prânz american la Grand Combo.

Serviciile, acțiunile și evenimentele centrului comercial îți vin în ajutor pentru a face cele mai bune alegeri.

Totodată, poți petrece timp de calitate în timpul unui joc de bowling, biliard sau X-Box, dar vă puteți bucura și de o experiență cinematografică în cele mai bune săli de cinema din România. Sala Grand Ultra vine cu un concept de încăpere de culoare neagră în totalitate, cu sistem audio Dolby Atmos, cea mai recentă tehnologie de sunet surround din lume.

 Având în vedere poziționarea strategică, Băneasa Shopping City a devenit un punct ideal de întâlnire.

Grand Cinema & More susține cultura prin conținut alternativ, cu transmisiuni în direct ale unor spectacole culturale internaționale și naționale importante, precum The Metropolitan Opera sau Teatrul Bolshoi și, de asemenea, cu spectacole live de teatru, balet sau impovizație. Centrul comercial oferă și un loc de joacă dedicat copiilor, în cadrul Grand Play.
Sunteți așteptați în Băneasa Sopping City & Galeria Feeria de luni până duminică, între orele 10.00 şi 22.00.

 

Ce ne-a plăcut?

Vizita în Băneasa Shopping City & Galeria Feeria nu este doar o vizită de shopping, este o experiență. Serviciile, acțiunile și evenimentele centrului comercial îți vin în ajutor pentru a face cele mai bune alegeri, fie că vorbim despre clasicul shopping, despre cadouri ori ținute speciale sau, pur și simplu, pentru a şti ce se poartă sezonul acesta. Este recu­noscut faptul că Băneasa Shopping City este de mult un trend setter în domeniu.

Lasă un comentariu...

*