Lac de Verde Golf & Leisure Resort

Lac de Verde Golf & Leisure Resort este cu adevărat o „oază de liniște și relaxare“, așa cum este descrisă de către proprietarii acesteia.

Lac-de-Verde-Golf-&-Leisure-ResortDoar vizualizarea câtorva poze din această minunată locație vă va determina să puneți mâna pe telefon pentru a face o rezervare. Este un loc magic, parcă rupt dintr-o ilustrație de basm, iar pentru cei care vin din marile centre urbane și gri ale țării, acest resort este cu atât mai valoros cu cât le permite o apropiere de natură de care nu se vor putea bucura niciodată în orașele de reședință.

Lac de Verde este un loc magic, parcă rupt dintr-o ilustrație de basm.

Acest complex turistic este situat într-un orășel fermecător, și anume Breaza, în județul Prahova. Pe lângă faptul că se află la poalele munților, lucru ce oferă peisaje de poveste turiștilor, Breaza mai este cunoscută și pentru proprietățile deosebite ale aerului și pentru clima din această zonă. În perioada interbelică, mai exact în 1928, orășelul ce făcea odată legătura dintre Țara Românească și Transilvania a fost declarat stațiune balneoclimaterică.

Admiră peisaje de poveste.

Lac de Verde a fost gândit ca un spațiu multifuncțional, care să poată satisface cu ușurință nevoile vizitatorilor săi. Cei care vin aici pentru relaxare pot opta pentru o masă delicioasă la restaurantul resortului, un masaj relaxant sau o baie cu plante medicinale culese chiar din grădina complexului. Cei care vin aici pentru conferințe sau pentru negocierea unor afaceri vor avea la dispoziție un lounge, o sală de conferințe și o zonă pentru meetinguri restrânse. Însă cei mai răsfățați vor fi, cu siguranță, amatorii de golf, care se vor putea bucura de un teren de golf impresionant, ce se întinde pe 24 de hectare, și care vor avea la dispoziție instructori specializați, în cazul în care doresc să opteze pentru un curs de inițiere.

 

Ce ne-a plăcut?

Ai la dispoziție instructori de golf specializați, în cazul în care dorești să optezi pentru un curs de inițiere.

Lasă un comentariu...

*