Adventure Park Zamora din Bușteni

Dacă vă petreceți câteva zile de vacanță în Bușteni sau prin împrejurimi, v-ați încheiat lista cu obiective turistice de vizitat sau copiii sunt prea mici pentru traseele montane mai solicitante, aveți oricând posibilitatea de a petrece câteva ore zburând printre copaci, în familie, în gașca de prieteni sau cu colegii de teambuilding.

Adventure-Park-Zamora-din-BusteniEscapade Adventure Park Zamora este un parc de distracții modern, aflat chiar în inima pădurii de brazi de pe domeniul Castelului Cantacuzino, și care oferă nenumărate activități în care te trezești bombardat cu adrenalină.
Pentru încălzire, puteți încerca traseul militar de aptitudini, cu 12 probe diferite, accesibil și copiilor peste 7 ani. Pentru antrenarea războinicului care doarme plictisit în fiecare din noi, Adventure Park Zamora pune la dispoziție echipamentul complet pentru paintball sau pentru tir cu arcul. Cu brazii înalți de 30 de metri din jur, tirolienele și cățărările, asigurate de echipamente Petzl, devin mai mult decât o plăcere, devin necesare pentru o distracție de zile mari. Iar cei mai aventuroși pot conduce un Jeep Wrangler pe trasee off-road de trei până la opt ore, dar există pentru ei și programe de două zile, cu campare în pădure, echipamentul fiind pus la dispoziție de parcul de aventuri.

Escapade Adventure Park Zamora este un parc de distracții modern, aflat chiar în inima pădurii de brazi.

Celor nehotărâți, care nu reușesc să se pună de acord cu ei înșiși în ceea ce privește sporturile care le fac cu ochiul, Adventure Park Zamora le oferă pachete de două sau trei ore, cu diferite variante de activități. Nu trebuie decât să spuneți da aventurii.

Lasă un comentariu...

*